Web Analytics Made Easy - Statcounter

نقش و تأثیر متقابل فضای سایبری در بیماری‌های پاندمی(کرونا) در طرح پایش آزاد و به دست دانشگاهیان بررسی می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا -محدثه حسینی، طرح «پایش» آزاد خلاصه «پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی» است که هدف آن تبدیل چالش‌های کلان کشور به زمینه‌های پژوهشی است که استاد و دانشجو بتوانند بر اساس آن موضوع پایان‌نامه و یا رساله تعریف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس نظام پایش آزاد، واحدهای ویژه نیز مانند دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان در یک موضوع خاص پیشران شده تا به حل چالش‌های کشور کمک کند. در این طرح 40 برنامه علمی تدوین می‌شود که یکی از آن برنامه‌های علمی «برنامه علمی پدافند غیرعامل» است.

بیشتر بخوانید:

صفر تا صد طرح پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی

خانواده دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال پاسخگویی به مسائل کشور

مدیریت دانش نظام پایش آزاد در حوزه بیماری کرونا

برنامه علمی پدافند غیرعامل بر عهده دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است. این برنامه علمی در سال 98 تا کنون چالش‌های زیادی در حوزه تهدیدات پدافند غیرعامل با جلسات خبرگانی صاحب نظران در این حوزه، اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال و صاحب نظران پدافند غیرعامل جمع‌بندی و احصا شده است. 

 بارگذاری بیش از 20 چالش برنامه علمی پدافندغیرعامل در سامانه پژوهش‌یار

تا کنون چهار چالش در حوزه تهدیدات سایبری،  چهار چالش در حوزه تهدیدات اقتصادی، بیش از 11 چالش در حوزه حقوق، روابط بین‌الملل و علوم سیاسی و یک چالش در حوزه تهدیدات علوم زیستی بر روی سامانه پژوهش‌یار قرار گرفته است که ذیل این چالش اهداف و راهبردهایی است که به رصد و پایش تهدیدات، مصونیت افزایی و تاب‌آوری و... می‌پردازد. 

برنامه علمی پدافند غیرعامل شامل حال رشته-گرایش‌‌های مختلف در حوزه علوم انسانی، فنی و مهندسی، علوم پایه و علوم زیستی و... می‌شود که تا کنون نیز مورد توجه محققین، اساتید و دانشجویان سراسر کشور برای اخذ زمینه‌های پژوهشی این برنامه علمی قرار گرفته است.

شیوع ویروس کرونا در کشور که به نوعی تهدید زیست محیطی نیز محسوب می‌شود، از همین رو «نقش و تاثیرات متقابل فضای سایبری در تهدیدات زیست محیطی (بیماری‌های پاندمی-کرونا)» یکی از چالش‌های برنامه علمی  پدافند غیرعامل است. این چالش برعهده کارگروه فضای سایبری دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است.

اینترنت اشیا و سیستم‌های سایبر الکترونیک، شبکه‌های زیرساختی و مراکز داده، بانکداری الکترونیک و تجارت الکترونیک، شبکه‌های اجتماعی، امنیت اطلاعات، رباتیک و هوش مصنوعی و علوم شناختی، نرم‌افزار و سیستم‌عامل، بازی‌های رایانه‌ای و... ازجمله زیر موضوعات پیشنهادی فضای سایبری و حوزه‌های مختلف دانشی فضای سایبری است.

زیر موضوعات کووید ۱۹ ازنقطه‌نظر فناوری اطلاعات در فضای سایبری شامل فضای سایبری و خود بیماری حوزه سلامت (پیشگیری درمان و پیش‌بینی) و تأثیرات بر دیگر حوزه‌ها (اقتصاد و بانکداری، مخابرات و اینترنت، آموزش، مذهب و فرهنگ سیاست مسئله نظامی، دادگستری) می‌شود.

فضای سایبری و همه گیری بیماری های ناشی از تهدیدات زیستی چالش  هدف غایی هدف عینی نامتناسب بودن (توسعه نیافتگی) زیرساخت فناوری اطلاعات فضای سایبری در کشور به نسبت نیازها در دوران هم گیری تهدیدات زیستی (پاندمی) ارتقای زیرساخت فناوری اطلاعات (فضای سایبری) به نسبت به نیازها در دوران همه گیری تهدیدات زیستی (پاندمی)

1. توسعه زیرساخت‌های فناوری اطلاعات (سخت افزار، نرم افزار و هوش مصنوعی) به منظور مقابله با دوران تهدیدات زیستی

2.ایجاد امنیت سایبری در زیر ساخت فناوری اطلاعات در دوران همه‌گیری بیماری‌های تهدیدات زیستی (پاندمی)

3. ارتقای توانمندی منابع انسانی و شهروندان در حوزه فناوری اطلاعات و فضای مجازی

گفتنی است، «شناسایی و ارزیابی نقاط ضعف سیستم‌های فناوری اطلاعات در دوران تهدیدات زیستی»، «شناسایی و ارزیابی فرصت‌ها و تهدیدات حوزه‌های جدید فناوری اطلاعات در دوران همه‌گیری تهدیدات زیستی» و «تقویت و بومی‌سازی حوزه‌های جدید فناوری اطلاعات برای مقابله با همه‌گیری تهدیدات زیستی» سه راهبرد هدف عینی توسعه زیرساخت‌های فناوری اطلاعات است.

لاله فرهنگ متین مجری برنامه علمی پدافند غیرعامل واحد تهران شمال در گفتگو با خبرنگار آنا می‌گوید: این واحد دانشگاهی ذیل برگزاری همایش ملی مدیریت بحران کرونا (فرصت‌ها و تهدیدها) در نظر دارد به برنامه علمی کرونا در ۷ محور ازجمله مدیریت، اقتصاد، سلامت، رسانه، سبک زندگی و .... بپردازد.

به گفته وی با توجه به شیوع بیماری کرونا قسمت زیادی از فعالیت‌های مختلف تمامی جوامع به بستر فضای مجازی و محیط سایبری انتقال‌یافته است. لذا توسعه بسترهای مجازی و ارتقای آن‌ها در ابعاد مختلف نرم‌افزاری و سخت‌افزاری برای ادامه فعالیت‌های مختلف افراد بشر در این بیماری فراگیر و پاندمی بسیار ضروری است.

 مجری برنامه علمی پدافند غیرعامل معتقد است که علوم مختلف رشته‌های مهندسی کامپیوتر، برق و فناوری اطلاعات که ایجاد و ارتقای این زیرساخت‌ها و سامانه‌های مجازی را بر عهده دارند در تکمیل و بهینه‌سازی، افزایش ظرفیت فضای مجازی و انجام تحقیقات نوین برای پاسخگویی به نیازهای فعلی بسیار بالای افراد جامعه برای دسترسی به بسترهای مجازی رسالت مهم و تاریخی بر عهده دارند.

فرهنگ متین در ادامه می‌افزاید: بسیار مهم است که نقش پررنگ و اساسی این علوم در ارائه روش‌های جدید تشخیص، پیش‌گیری و درمان بیماری کرونا را مدنظر داشته باشیم به‌طوری‌که در حال حاضر تحقیقات وسیعی در دنیا برای استفاده از الگوریتم‌ها و تکنیک‌های نوین علوم سایبری نظیر هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، محاسبات فوق‌سریع و غیره برای مقابله با این ویروس در دست اجرا است.

به گفته وی، کارگروه سایبری دانشگاه آزاد تهران شمال در راستای برنامه علمی پدافند غیرعامل بعد از ارائه موفق نظام‌نامه پدافند سایبری در سال ۱۳۹۸ در گام دوم مطالعاتی خود باهدف تبیین موضوعات تحقیقاتی «فضای سایبری و بیماری‌های پاندمی» به‌عنوان یک تهدید زیست‌محیطی بر روی ابعاد مختلف چالش کلان توسعه‌نیافتگی فضای سایبری در مقابله با بیماری‌های پاندمی (کرونا) تمرکزیافته است و به امید خدا سعی خواهد کرد که در اهداف مختلف ذکرشده به تدوین برنامه علمی فوق بپردازد.

انتهای پیام/4084/

منبع: آنا

کلیدواژه: واحد تهران شمال کرونا بیماری های پاندمی برنامه علمی پدافند غیرعامل دانشگاه آزاد اسلامی بیماری های پاندمی فناوری اطلاعات واحد تهران شمال حوزه تهدیدات فضای سایبری فضای سایبری چالش در حوزه همه گیری حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۳۰۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موراتا: خیلی‌ها بهتر از من بودند که حالا نیستند

به گزارش "ورزش سه"، آلوارو موراتا یکی از مهم‌ترین بازیکنان اتلتیکو و تیم ملی اسپانیاست. او به بیماری نورالژی عصب سه‌قلو دچار شده، این بیماری در اثر آسیب تدریجی عصب سه‌قلو به وجود می‌آید. دچار شدن به آن باعث درد شدید در چشم‌ها، دندان‌ها، فک، پیشانی، بینی و چند عضو دیگر می‌شود.

این مهاجم 31 ساله میهمان پادکست ویدیویی میراویا بود و از فداکاری هایی که برای رسیدن به سطح اول فوتبال جهان انجام داده، صحبت کرد.

موراتا گفت:"برنده شدن در زندگی همه چیز نیست، شما همچنین باید برای تلاش و آمادگی‌ای که یک فرد در گذشته داشته، ارزش قائل شوید. فکر می‌کنم تجربه یادگیری خیلی مهم است، هم برای فرزندانم و هم برای دیگران."

موراتا در مورد اهمیت تسلیم نشدن در برابر چالش‌ها و همچنین پشتکار یک ورزشکار اینطور گفت:"بسیاری از افراد را دیده‌ام که بهتر از من بازی می‌کردند اما الان خبری از آن‌ها نیست. با این تفاوت که البته من علاوه بر خوش شانسی، برای رویاهایم سخت جنگیده‌ام.

من خیلی چیزها را از دست داده‌ام. مثلا عروسی‌ها یا تقریبا همه غسل ​​تعمیدهایی که در خانواده‌ام برگزار می‌شود را از دست داده‌ام اما در نهایت به رویای خود جامه عمل پوشانده‌ام و از حرفه‌ای باورنکردنی لذت برده‌ام."

او در دوران حرفه‌ای خود لحظات سختی را هم تجربه کرده است؛ مثلا در جام ملت‌های اروپای قبلی:"اتفاقات ناخوشایند زیادی را تجربه کرده‌ام. در هتل از خواب بیدار می‌شدم و فکر می‌کردم که آیا هر اتفاقی که می‌افتد واقعا ارزشش را دارد؟ اما ما جلو رفتیم و این لحظه‌ای است که من به آن افتخار می‌کنم."

چند هفته دیگر قرار است او دوباره به عنوان مهاجم مورد اعتماد لوئیس دلا فوئنته با چالش جام ملت‌های اروپا روبرو خواهد شد. این مهاجم به دلیل بیماری‌اش طی دو بازی قبلی به میدان نرفته و انتظار می‌رود برای بازی بعدی در خانه مایورکا در دسترس باشد.

دیگر خبرها

  • ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین
  • چالش تازه طلا فروشان با ثبت اطلاعات
  • برگزاری تورنمنت برای استعدادیابی در فوتبال پایه
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • موراتا: خیلی‌ها بهتر از من بودند که حالا نیستند
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تأثیر افزایش حقوق پاکبانان در نظافت پایتخت
  • برگزاری میز خدمت پلیس فتا خوزستان در اهواز