Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با حضور فرزاد جهان بین، معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و مدیران این حوزه معاونت، مدیرکل فرهنگی استان تهران، رئیس، معاونان، مسئولین و مدیران حوزه معاونت فرهنگی واحد تهران شمال، برگزار شد.

در این جلسه فرزاد جهان‌بین، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، با ذکر این نکته که بودجه فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، یک درصد کل بودجه آن است به نحوه تخصیص این بودجه پرداخت و گفت: با اعتقادی که ما به کار در سطح واحدها داریم، بودجه ستاد را از 33 درصد به 20 درصد کاهش داده و سهم واحدها را از 40 به 60 درصد و سهم استان ها را از 17 به 20 درصد افزایش دادیم تا تشکل های دانشگاه را در سطح واحدها پویا و رشید کنیم و در همین راستا ما انتخاب و انتصاب مدیران فرهنگی واحدها را به خود واحدها واگذار کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، با بیان اینکه همه چیز بر فرهنگ مؤثر است اما بعضی عوامل اثرگذارتر هستند، گفت: طبق نظریات و فرمایشات مقام معظم رهبری مهمترین عوامل اثرگذار بر حوزه فرهنگی دانشگاه عبارتند از: سلوک مدیران، استادان، تشکل ها و کانون ها، خانواده، فضای مجازی و رسانه.

جهان‌بین با بیان این موضوع که معاون فرهنگی موفق، معاونی است که بیشترین تعامل را با استادان داشته باشد و از طریق استادان، موضوعات فرهنگی را به دانشجویان انتقال دهد، گفت: بنابراین تاکید داریم که اگر ما استادان را در خصوص مسائل فرهنگی به روز کنیم و از طریق آنان دانشجویان را به روزتر کنیم؛ اهمیت آن از برگزاری همایش ها و سمینارهای فرهنگی بیشتر است.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با تشریح این نکته که ما باید به جای مدیریت فرهنگی، مدیریت فرهنگ داشته باشیم و مدیریت فرهنگ به معنی مدیریت تمام عوامل موثر بر فرهنگ در تمام حوزه های علمی، پژوهشی و دانشجویی است، گفت: به همین دلیل معتقدیم که شورای فرهنگی واحدها شورای فکر و شورای طراحی است که باید بر تمام حوزه های دانشگاهی تاثرگذار باشد.

جهان‌بین ابتکارات و اقدامات واحد تهران شمال را قابل الگوبرداری و تسری به سایر واحدها و منشاء اثر دانست.

وی از راه اندازی سامانه درگاه فرهنگی دانشجویی برای ثبت و ارزیابی عملکرد واحدها خبر داد و گفت: ما در پایان هر سال با توجه به شاخصه های مشخص شده، برای هر واحد کارنامه دانشجویی فرهنگی صادر خواهیم کرد که این شاخصه ها عبارتند از اینکه استادان چه میزان در کارهای فرهنگی دخیل بوده اند؟ خانواده ها چه میزان مخاطب این فعالیت ها بوده اند؟ تشکل ها چقدر فعالیت فرهنگی داشته اند؟ و اینکه رسانه و فضای مجازی چقدر در خدمت فرهنگ بوده است؟

در ادامه این جلسه حمیدرضا خالدی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، با ذکر این نکته که دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال دارای بیش از 37 هزار دانشجوست که تعداد 33 هزار نفر از آنان دانشجوی فعال هستند، گفت: با توجه به جمعیت 3 میلیون و 300 هزار نفری دانشجویان کل کشور، ما در واحد تهران شمال میزبان یک درصد از دانشجویان کل کشور هستیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با بیان این مطلب که دانشگاه موفق دانشگاهی است که تمام اجزای آن در شکل مناسب و بصورت متناسب رشد کنند، گفت: اگر یک دانشگاه در حوزه های مختلف علمی، فرهنگی، پژوهشی، اخلاقی، مدیریتی و تربیتی شاخص باشد؛ این دانشگاه یک دانشگاه انقلابی و تراز خواهد بود.

وی ادامه داد: ما معتقدیم اصل فعالیت دانشگاه در داخل کلاس و توسط استادان انجام می شود که خوشبختانه در این دانشگاه اساتیدی داریم که در بعضی مسائل علمی کشور جزو نخبگان تراز اول کشور هستند و الان در حوزه تولید بعضی از مسائل فنی و نظری در مجامع علمی حرف دارند و الحمدلله این واحد توأم با این ظرفیت علمی در بحث فرهنگی هم با هماهنگی و یکپارچگی تمام ارکان فرهنگی آن، دغدغه کار فرهنگی داشته و در این زمینه کارها و خدمات ارزشمندی داشته است.

خالدی با اشاره به این فرموده مقام معظم رهبری که من جانم را برای فرهنگ می دهم،گفت: ما فرهنگ را محور و فضای غالب دانشگاه در حوزه های پژوهش، مدیریت، امور علمی، جذب اساتید، مدیریت کلاس و همه مسائل دانسته و اذعان داریم که موضوع فرهنگ بر همه کارها و برنامه های ما در اداره این واحد دانشگاهی سیطره دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با بیان اینکه ما مرهون و مدیون خون صدها هزار شهید هستیم و هر لحظه باید آنان را ناظر و شاهد بر عملکرد خود بدانیم، گفت: باور داریم اصلی ترین وظیفه ما امروز تبیین گام دوم انقلاب است و معتقدم ریشه تمام این مشکلات امروزی عدم توجه دقیق، همه جانبه و اجرائی کردن فرمایشات مقام معظم رهبری است، در کشور هر نهادی که به حضرت آقا بیشتر چشم دوخته، موفق تر، کارآمدتر و سرافراز تر می باشد و شخصاً معتقدم اگر آنگونه رفتار کردیم که خاری در چشم دشمنان انقلاب و نظام باشیم یعنی کار خود را به درستی انجام داده‌ایم.

در ابتدای این جلسه حجت الاسلام قوامی رئیس دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد تهران شمال، با برشمردن خصوصیات کارفرهنگی گفت: برای انجام کارفرهنگی اثرگذار باید وقت صرف کرده و زمینه را فراهم نموده و اذهان را جلب کنیم و یقین داریم آن کار فرهنگی که برای خدا باشد بر دل ها می نشیند و اثرگذار خواهد بود.

وی اعتقاد به کار فرهنگی از جانب مجریان امور فرهنگی را از دیگر شرایط اثرگذار بودن این فعالیت ها ذکر کرد و گفت: علاوه بر این مورد، کار فرهنگی باید محتوایی غنی داشته باشد و اگر این دو مورد اخیر مکمل هم باشند کارهای فرهنگی ما بسیار ثمربخش خواهند بود.

در ادامه این جلسه تعدادی از مسئولین حاضر در این نشست به بیان دیدگاه ها و ارائه پیشنهادهای خود در حوزه های مختلف فعالیت های فرهنگی پرداختند.

انتهای پبام/

358 / 167 دانشگاه آزاد تهران شمال فرزاد جهان بین معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد تهران شمال فرزاد جهان بین معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال دانشگاه آزاد اسلامی فرهنگی دانشگاه آزاد فرهنگی دانشجویی مقام معظم رهبری معاون فرهنگی کار فرهنگی جهان بین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۹۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی

از میان ۲۰ تن از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی، پنج نفر اصفهانی فعال در این دانشگاه در میان پراستتنادترین استادان معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ارائه مقالات و تحقیقات علمی و پژوهشی از جمله فعالیت‌های استادان و دانشمندان فعال در مراکز دانشگاهی و آموزش عالی است که ذیل همین فعالیت‌ها استناد به مقالات و پژوهش‌های برتر علمی روز جهان از سوی استادان بعنوان یک شاخص شناخته می‌شود.

شاخصی که در کشورهای توسعه یافته و مدرن به نسبت دیگر کشورها بالاترین درصدها را نشان می دهد و کشورهایی از جمله آمریکا، چین، انگلستان، آلمان و استرالیا در این بین سرآمد پراستنادترین‌ها هستند.

در کشورمان نیز دانشگاه آزاد اسلامی نیز ۲۳ هزار عضو هیئت علمی وابسته و پیوسته فعالیت دارند، که با طرح ها و برنامه‌ریزی های مدیران این دانشگاه استادان در حمایت از اساتید فناور، زمینه ارتقا علمی و تحقیقاتی استادان، رشد ۹ برابری به نسبت چهاردهه اخیر رشد نشان می‌دهد.

استان اصفهان با داران بودن مراکز متعدد دانشگاهی، آموزشی و دانش بنیان از جمله مناطقی است که توانسته در بین پراستنادترین استادان جای گرفته و از میان ۲۰ استاد برتر پنج استاد پراستناد را به خود اختصاص دهد.

دکتر «داود طغرایی سمیرمی» از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر اصفهان، با ۶۴۹ مقاله و ۲۳ هزار و ۷۶۲ استناد در میان همه استادان دانشگاه‌های آزاد کشور سرآمد است و در جایگاه اول این فهرست جای گرفته است.

دکتر مسعود افرند با ۲۲ هزار و ۴۳۵ استناد از دانشگاه نجف آباد، دکتر آرش کریمی پور با ۱۵ هزار و ۷۶۳ استناد از واحد دانشگاهی نجف آباد، دکتر علی‌رضا نظام زاده اژیه با ۱۲ هزار و ۶۹۱ استناد از دانشگاه شهرضا و دکتر حمیدرضا بخششی راد با شش هزار و ۷۵۶ استناد از دانشگاه آزاد نجف آباد چهار استاد دیگری هستند که نامشان در میان استادان پراستناد جای گرفته است.

سهم این پنج استاد در مجموع ۸۱ هزار و ۴۰۷ مورد استناد به مقالات آنها از سوی محققان و دانش پژوهان بوده است.

کد خبر 749594

دیگر خبرها

  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • رویداد علمی «خشتانه» چه هدفی دارد؟/از ساخت عناصر معماری در قالب کوچک تا ورکشاپ‌های تخصصی
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • دکتر طهرانچی روز معلم را تبریک گفت
  • حجاب و عفاف یک مقوله فرهنگی و سیاسی است
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • حریت، آزادگی و تضارب آرا لازمه دانشگاه‌هاست
  • حریت، آزادگی و تضارب آرا لازمه دانشگاهاست
  • اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان