Web Analytics Made Easy - Statcounter

نورالدین بختیاری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره فعالیت‌های دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا در کشور طرح تولید اتانول در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال نیز کلید خورد، برای این طرح یک سرمایه‌گذار از بخش خصوصی جذب و شرکت دانش‌بنیان «عصاره زیست آزاد ناردین» در همین راستا تأسیس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال سهامدار 70 درصد از این شرکت است و اعضای هیئت علمی و پژوهشگرانی که مجری تولید این پروژه باشند 30 درصد از عایدی را به‌دست می‌آورند. این درصد سهام برای زمانی است که دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان سرمایه‌گذار تعریف می‌شود ولی با جذب سرمایه‌گذرا باز هم منافع دانشگاه حفظ و سهم 70 درصدی دانشگاه از تولید اتانول برجای خود باقی ماند.

مدیرکل اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال بیان کرد: با تفاهمات و جلساتی که منعقد شده، سرمایه‌گذار طرح همزمان خریدار محصولات تولید شده(اتانول) نیز است. پیش‌بینی می‌کنیم تا یک ماه آینده نصب و جایگذاری دستگاه‌ها و ماشین‌آلات به اتمام برسد و فرآیند تولید به صورت رسمی آغاز شود.

بختیاری با اشاره به ثبت اختراع محلول شست‌وشوی دهان و بینی، عنوان کرد: محلول شست‌وشویی با ویژگی‌های ضدویروس و ضد باکتری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال تولید شده درحال اخذ مجوزهای مربوطه از سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت هستیم. سنگ اندازی‌های بسیار در راه تولید این محلول قرار دادند ولی هیچ اشکال علمی به آن وارد نیست. اسپری ضدعفونی کننده دهان و بینی نیز از دیگر محصولاتی است که در همین راستا تولید شده است.

وی ادامه داد: طرح کسب‌وکار تولید اسپری دهان و بینی در ماه‌های گذشته به دانشگاه آزاد اسلامی استان ارسال شده است. اکنون با پیگیری‌های صورت گرفته، شرکت «فارمد دارو» به عنوان یکی از شرکت‌های مطرح دارویی کشور در حال عقد قرارداد با دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال برای تولید و بازاریابی این محصول است. با توجه به اینکه ماده فعال این اسپری ماهیت دارویی دارد، مراحل اخذ مجوز آن بسیار راحت‌تر است. از آنجایی که ویروس کرونا ابتدا از راه دهان و بینی وارد می‌شود چنین محصولی را معرفی کرده‌ایم.

مدیرکل اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال تشریح کرد: برای تولید دارویی دیگر با عنوان «آنژیو تمسین» که درحال حاضر در دانشگاه‌های مطرح دنیا درحال پاس کردن مراحل بالینی قرار دارد نیز در حال بررسی و آزمایش بوده و همگام با دانشگاه‌های مطرح دنیا درحال فعالیت هستیم. گروه تحقیقاتی متشکل از پزشکان و استادان زیست شناسی از ابتدای شیوع کرونا شکل گرفته و درحال حاضر محصولات مذکور را به عرصه عمل رسانده است. محصول دیگری با عنوان «کیت آنژیو تمسین» برای تشخیص مرحله اثرگذاری ویروس در بدن معرفی و ساخته شده تا پزشکان متخصص بر اساس آن دارو برای بیمار تجویز کنند.

وی یادآور شد: بعضاً دیده می‌شود کیت‌های تشخیصی در آزمایش و تشخیص بیماری کوید 19 دچار اشتباه می‌شوند و نتایج اعلامی هیچ مطابقتی با علایم بیماری ندارد. این خطاها در آزمایشگاه اتفاق می‌افتد که این کیت تولیدی اثر مثبتی برای کاهش خطا خواهد داشت. دانشجویانی که در مراحل تحقیقاتی در کنار تیم بودند و مشارکت داشتند بلافاصله در مراحل تولید محصول نیز به استخدام در می‌آیند و براساس قانون کار حقوق می‌گیرند.

بختیاری خاطرنشان کرد: از آنجایی که به ازای تولید هر 20 لیتر اتانول 5 هزار تومان به دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال اختصاص پیدا می‌کند و طبق قرارداد تولید 60 هزار لیتر در ماه پیش‌بینی شده است، 300 میلیون تومان در ماه درآمدزایی این طرح است که ماهانه 200 میلیون تومان نیز به حساب دانشگاه واریز می‌شود. در ماه‌های آینده و با تکمیل چرخه تولید، درآمد دانشگاه بیشتر از این نیز خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1076183 برچسب‌ها کرونا ویروس دانشگاه آزاد اسلامی تهران شمال دانش بنیان کیت آزمایشگاهی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی کرونا دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی کرونا کرونا کرونا ویروس دانشگاه آزاد اسلامی تهران شمال دانش بنیان کیت آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال دهان و بینی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۷۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسینعلی سمیعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در مراسم گرامیداشت روز معلم از به وقوع پیوستن واقعی ارتباط صنعت با دانشگاه با راه‌اندازی یک کارخانه در این واحد دانشگاهی و اشتغال ۵۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه در فاز نخست خبر داد.

وی اضافه کرد: همیشه معتقد بودیم اگر می‌خواهیم در اهداف دانشگاه موفق باشیم باید به طور عملی با صنعت در ارتباط باشیم و این موضوع بسیار مهمی بود که از اول دنبال می‌کردیم و در این راستا جلسات مهمی با کارخانجات بزرگ شهرستان انجام شد و نهایتاً با یکی از بزرگترین هلدینگ‌های کشور توانستیم به تفاهم برسیم که اکنون اتفاق بسیار خوب و بزرگی رقم خورد که در راستای آن می‌توانیم مدعی باشیم یکی از معدود دانشگاه‌هایی هستیم که در داخل مجموعه دانشگاه کارخانه فعال راه‌اندازی شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود متذکر شد: این کارخانه‌ قرار است در هر شیفت ۵۰ نفر فعالیت کنند و در سه شیفت مشغول به کار است.

سمیعی با بیان اینکه افتخار ما این است که از فرزندان همین شهرستان در این کارخانه مشغول به کار شدند، افزود: نکته مهم‌تر این است که طبق تفاهمنامه‌ای که با هلدینگ بزرگ طب پلاستیک رقم خورد قرار بر این شد که ۵۰ دانشجو در این مجموعه صنعتی مشغول به کار شوند و این خود یعنی مصداق بارز اشتغالزایی از طریق دانشگاه.

وی، ایجاد امید به آینده برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود را یکی از مهم‌ترین ثمرات راه اندازی کارخانه در دانشگاه عنوان و تصریح کرد: اگر روزی ارتباط با صنعت در حد یک شعار بود امروز به واقعیت رسیده است و این تعامل ادامه دارد و در سطح وسیع‌تر انشالله انجام خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود بیان کرد: هدف عالی ما آموختن آداب صنعت برای راه‌اندازی خط تولید از طریق خود دانشگاه است و امیداریم با تعامل با صنعت و یافتن راه کار‌های مناسب این مهم نیز اتفاق بیفتد.

سمیعی افزود: نکته دیگری که دنبال آن هستیم راه‌اندازی سرای گردشگری در دانشگاه است که در آینده اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد؛ چراکه شاهرود در بین دو شهر مهم تهران و مشهد مقدس قرار داشته و ظرفیت بالایی برای اسکان مسافر وجود دارد، بنابراین یکی از ساختمان‌های بزرگ دانشگاه به این امر اختصاص داده شد که در حال اجرای زیرساخت‌های لازم برای راه‌اندازی این ساختمان هستیم.

وی با بیان اینکه سالانه بالغ بر ۲۵ میلیون مسافر از جلوی این دانشگاه عبور می‌کنند و در صورتی که امکان اقامت برایشان فراهم شود دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بهترین اقامتگاه برای آنها محسوب می‌شود، اظهار کرد: نکته دیگری که به جد دنبال آن هستیم بحث جذب دانشجوی غیرایرانی است که می‌توان از امکان گردشگری ذکر شده در این قضیه نیز استفاده کرد و مستندات این مهم نیز به وزارت علوم ارسال شده است و منتظر مراحل بعدی آن هستیم.

وی با تأکید بر اینکه رسالت اول دانشگاه آموزش است و در این راه باید تلاش کرد، گفت: یکی از هدف‌های مهم مجموعه تلاش برای جذب دانشجو است و این مهم اتفاق نمی‌افتد مگر با چند فاکتور از جمله اینکه اولاً داشته‌های فعلی را حفظ کرد و دوم برای همین تعداد دانشجویان به لحاظ کیفی و کمی بیشتر سرمایه‌گذاری کرد و در صورتی که رضایتمندی همین تعداد فعلی را حفظ کنیم انتهای آن منتهی می‌شود به افزایش تعداد دانشجو.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود متذکر شد: در کمیته هدایت تحصیلی و جذب افرادی با این کمیته همکاری داشتند که سمتی نداشتند، اما به صورت داوطلبانه و بدون هیچ چشم‌داشتی این همکاری را به بهترین نحو به انجام دادند که حاصل آن افزایش ۱۳ درصدی جذب دانشجو بود. در این راه تعامل بسیار خوبی با آموزش و پرورش رقم خورد و در اولین گام از ده‌ها نفر از مدیران و نیز مدیریت آموزش و پرورش شهرستان شاهرود دعوت و جلسات توجیهی با آنان انجام شد و هدف ما این بود که این عزیزان ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشگاه را از نزدیک ببینند.

سمیعی عنوان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود امکانات بسیار خوبی وجود دارد، اما درب‌های دانشگاه باید به روی همه باز می‌شد تا از نزدیک این امکانات را ببینند. معتقدیم امکانات و سرمایه‌های این دانشگاه متعلق به همه مردم است و باید از آن استفاده کنند.

وی افزود: در گام بعدی بیش از ۲۰۰۰ دانش آموز از دانشگاه بازدید کردند و با ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشگاه آشنا شدند و این موجب شد تا با چشم باز اهداف و رشته تحصیلی آینده خود را انتخاب کنند. تعاملات مختلفی را با آموزش و پرورش میامی و بسطام نیز داشتیم و برای جذب دانشجو برنامه‌های خوبی در آینده اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • تصمیمی برای تفکیک جنسیتی در دانشگاه آزاد اتخاذ نشده است
  • اثرگذاری فرهنگی اساتید در دانشگاه آزاد بیشتر می‌شود
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 2
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 1
  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است