Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال به جزئیات فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی تهران شمال در راستای اقتصاد دانش‌بنیان پرداخت.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مراکز آموزش عالی در حال حاضر به سمت دانشگاه‌های نسل و چهارم در حال حرکت هستند و در راستای پژوهش و کاربردی کردن علوم اقدامات مؤثری انجام داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئله‌محور شدن دانشگاه‌ها و افزایش ارتباط با صنعت کمک می‌کند که علم در خدمت بشریت قرار بگیرد و نیازهای ملت‌ها را رفع کند.

یکی از ابزارهای دانشگاه کارآفرین، تقویت اقتصاد دانش‌بنیان است. در این نوع اقتصاد، سرمایه‌گذاری در صنایع با محوریت دانش انجام می‌شود و همه کسب و کارها با توجه به نیاز خود، از توزیع و کاربرد دانش در پیشبرد اهداف خود بهره می‌برند. باید کشور از اقتصاد نفتی نجات پیدا کند و هرچه بیشتر اقتصاد دانش‌بنیان و درآمدزایی از طریق شرکت‌های دانش‌بنیان رونق بگیرد.

اقتصاد دانش‌بنیان، اقتصادی است که در آن تولید، توزیع و کاربرد دانش محرک اصلی رشد اقتصادی و تولید ثروت و اشتغال در همه صنایع است و بخش قابل توجهی از سرمایه‌گذاری‌ها باید به بخش‌های فناورانه و ایجاد زیرساخت‌های آن سوق یابد. همچنین دولت و بخش خصوصی باید در طرح‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان سرمایه‌گذاری کنند. در همین راستا با نورالدین بختیاری، مدیرکل اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال به گفتگو نشسته‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

ثبت شرکتی در حوزه علوم زیستی و صنایع غذایی در راستای اقتصاد دانش‌بنیان

آنا: در معاونت برنامه‌ریزی و امور اقتصادی دانش‌بنیان واحد تهران شمال چه اقداماتی انجام می‌شود؟

بختیاری: مدیریت امور اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در راستای هدایت طرح‌های علمی که دارای نوآوری، ابتکار و صنعتی شدن هستند، تمام تلاش خود را جهت به ثمر رسیدن این طرح‌ها به کار برده است. در این راستا اولین اقدام این مدیریت، ثبت شرکتی بود که در حوزه علوم زیستی، پزشکی، شیمی و صنایع غذایی فعالیت دارد.‌ ۷۰ درصد از سهام این شرکت برای واحد تهران شمال و ۳۰ درصد آن برای مجری طرح است.

در گام دوم با توجه به وضعیت کشور در ارتباط با بیماری کووید-19، این شرکت توانست موفق به جذب سرمایه‌گذار برای تولید ماهانه ۶۰ هزار لیتر اتانول شود. با توجه به قراردادی که این شرکت با شرکت سرمایه‌گذار منعقد کرده است، به ازای هر لیتر اتانول ۵ هزار تومان سهام شرکت معادل ماهانه ۳۰۰ میلیون تومان است.

یکی از شرکت‌ها به‌عنوان مجری پروژه و تأمین سوله و نیروی انسانی از طرف این شرکت است و شرکت دیگر به‌عنوان سرمایه‌گذار و خریدار اتانول ۹۶ درصد است که دستگاه‌ها در محل مستقر و کار تولید اتانول آغاز می‌شود.

طرح‌های اقتصاد دانش‌بنیان در دوران کرونا

آنا: مدیریت اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاه آزاد تهران شمال در ایام کرونا چه کارهایی انجام داده است؟

بختیاری: مدیریت امور اقتصاد دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری واحد تهران شمال از بدو شیوع ویروس کرونا با تجمیع متخصصان علوم زیستی و علوم پزشکی توانست چند طرح عمل‌گرا ارائه دهند.

1) محلول دهانشویه و بینی‌شویه ضد ویروس و ضد باکتری که ثبت اختراع شد و محلول بسیار مناسب برای پیشگیری از بیماری کووید-19 است.

2) اسپری دهان و بینی که FDA  approve  نیز است و در مراحل نهایی انعقاد قرارداد با شرکت فارمد دارو جهت سرمایه‌گذاری، تولید و فروش است.

3) داروی پپتید آنژیوتنسین (۱-۷) و (۱-۹) برای کنترل و پیشگیری و درمان بیماری کووید-۱۹ که طرح آن به‌صورت bp نوشته شده و به سازمان مرکزی ارسال شده، اما شرکت در حال رایزنی برای جذب سرمایه‌گذار است.

4) کیت آنژیوتنسین ii جهت کنترل و رصد کردن بیماران کووید-19 که طرح به‌صورت bp نگاشته شده و برای سازمان ارسال شده و با این حال شرکت دوباره در حال رایزنی برای جذب سرمایه‌گذار است.

5) طرح تولید عصاره‌های گیاهی از گیاهان دارویی که دوباره طرح به‌صورت bp نوشته شده و برای سازمان مرکزی فرستاده شده، اما با توجه به اهمیت بسیار مهم این طرح به زودی با توجه به شرایطی که وجود دارد و اشتیاق سرمایه‌گذاران در این راستا، برای طرح، سرمایه‌گذار جذب خواهد شد.

استفاده از توانمندی نیروی انسانی واحد تهران شمال برای تقویت اقتصاد دانش‌بنیان

آنا: سیاست تأسیس شرکت برای واحد دانشگاهی را دنبال می‌کنید؟

بختیاری: بله. شعار اصلی مدیریت اقتصاد دانش‌بنیان واحد تهران شمال استفاده از توانمندی نیروی انسانی واحد است و اطمینان دارد نیروهای انسانی متخصصی که در این مجموعه هستند راه را برای جذب سرمایه‌گذاران هموار خواهند کرد.‌

تأسیس شرکت برای واحد دانشگاهی یکی از سیاست‌های بسیار خطیر مدیریت اقتصاد دانش‌بنیان است. چون اولاً بوروکراسی اداری را کوتاه کرده است، ثانیاً سرمایه‌گذار راحت‌تر در این مسیر قدم خواهد گذاشت و ثالثاً در بحث اخذ مجوز دچار دردسر نخواهیم شد و مسیر هموارتر می‌شود.

مدیریت امور اقتصاد دانش‌بنیان واحد تهران شمال با تکیه بر نیروی انسانی خود و حمایت‌های ریاست دانشگاه در سال جهش تولید می‌تواند اقدامات مؤثری در ذاستای تقویت اقتصاد دانش‌بنیان انجام دهد.

انتهای پیام/4118/

منبع: آنا

کلیدواژه: اقتصاد دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی اقتصاد دانش بنیان دانشگاه آزاد تقویت اقتصاد دانش بنیان اقتصاد دانش بنیان واحد تهران شمال جذب سرمایه گذار نیروی انسانی سرمایه گذاری امور اقتصاد طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۴۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری فناکمال حمنی، که در راس یک هیئت تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود ولی قسمت تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالای فناوری ، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی‌ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری‌ها با ایران جزم کرد. به گفته او، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان امادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

 

وی ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاورد‌های ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی امید. تاکنون فناوری ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این فناوی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

وی اضافه کرد: به گفته مسئولین هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می‌کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است و این امر نشاندهنده قدرت ایرانی است.

دیگر خبرها

  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی طرح قدس در بندرانزلی آغاز به کار کرد
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • رویداد صدرا با حضور ۶۰ شرکت در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا آغاز شد
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران