Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، تیم تحقیقاتی دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال که متشکل از تخصص های بیوشیمی، ژنتیک، ایمنولوژیست و ویروس شناس هستند توانستند پس از مطالعه و تحقیق فراوان و همچنین آزمایش از مراکز معتبر ۲ محصول در ارتباط با بیماری کوید ۱۹ فرموله نمایند که این ۲ محصول شامل

۱) محلول دهانشویه ضد ویروس

۲) قطره بینی ضد ویروس می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این محصولات پس از تاییدیه های علمی لازم و اخذ کد اخلاق، توسط انستیتو پاستور ایران مورد تایید قرار گرفت همچنین توسط آزمایشگاه فوق تخصصی ویروس شناسی که همکار غذا و دارو می باشد مورد تایید قرار گرفت و سپس با داروسازی لقمان جهت تولید انبوه قرارداد تولید منعقد شد. 

محلول دهانشویه ضد ویروس:

این محلول با هدف قراردادن پوشینه ویروس ها در حقیقت ویروس های پوشینه دار را مورد هدف قرار داد، نتایج مطالعات و آزمایشات نشان داد که محلول دهانشویه ابتدا باعث بر هم زدن آرایش فضایی پروتئین های ویروس میشود سپس توسط نمک های آنیونی و غیر آنیونی نفوذپذیری پوشینه را زیاد کرده و در نهایت منجر به لیز پوشینه میشود. نتایج آزمایشات نشان داد که محلول دهانشویه در مدت زمان ۲ دقیقه ویروس آنفولانزا را تقریبا به صفر رساند و در همین زمان تیتر ویروس سارس کو۲ را ۱۰۰ بار رقیق کرد؛ همچنین مطالعات سمیت سلولی نشان داد که این محلول هیچ اثر سمیتی بر روی سلول ها ندارد.

۲. قطره بینی ضد ویروس:

با توجه به اینکه بیشترین گیرنده ویروس سارس کو۲ در دهان و بینی قرار دارد و ویروس سارس کو۲ میتواند در مدت زمان نیم تا ۱ ساعت به سلول های اپیتلیال مخاط دهان و بینی نفوذ کند و در مدت زمان ۲۴ تا ۴۸ ساعت در این سلول ها تکثیر پیدا کرده و فرد را آلوده کند. لذا این قطره بینی بل غیر فعال سازی ویروس سارس کو ۲ مانع از اتصال پروتئین S1 ویروس به گیرنده ACE2 میشود، یعنی در عمل ویروس غیرفعال میشود. ترکیب موثره موجود در قطره براساس نتایج آزمایشگاه فوق تخصصی ویروس شناسی در مدت زمان ۵ دقیقه ۴ لوگ یعنی ۱۰ هزار مرتبه تیتر ویروس را کاهش میدهد‌. و بر اساس گزارشات این آزمایشگاه تخصصی یکی از بهترین کاندیدهای پیشگیری از بیماری کوید ۱۹ می باشد. نتایج سمیت این محلول قطره نشان داد که هیچگونه اثر سمیتی برای سلول ها وجود ندارد. 

 

نکته بسیار مهم این است که ادعای این دو محلول فقط پیشگیری می باشد و هیچگونه ادعای درمانی ندارد. ادعای مهم این دو محصول این است که چنانچه فرد روزانه دهان و بینی را با این محلول ها شستشو دهد فرد مبتلا نخواهد شد چون اولا ترکیبات موجود در محلول ویروس را غیرفعال میکند و ثانیا مانع تکثیر ویروس در سلول های میزبان میشود‌. 

انشالله تولید انبوه این دو محلول به زودی در داروسازی لقمان انجام خواهد شد، امیدواریم با عنایات حضرت حق بتوانیم خدمتی به مردم عزیز کشورمان داشته باشیم که هدفی جز این در این شرایط نیست.

رونمایی از این محصول در بهار سال ۱۴۰۰ توسط مسئولین دانشگاه صورت خواهد پذیرفت.

منبع: الف

کلیدواژه: مدت زمان ویروس سارس قطره بینی ضد ویروس سلول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۸۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟

به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند دیگر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای ۴۰۰ ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO۲ به تنها ۸۰۰ ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO۲ ۳۰۰۰ ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO۲ هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO۲ دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO۲ در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO۲ در جو تا پایان قرن به بیش از ۷۰۰ ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آن ها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • رویداد علمی «خشتانه» چه هدفی دارد؟/از ساخت عناصر معماری در قالب کوچک تا ورکشاپ‌های تخصصی
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • پاسداشت خدمات بنیان‌گذار دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان در روز معلم
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی طرح قدس در بندرانزلی آغاز به کار کرد
  • سمپاشی دقیق‌تر و کم هزینه‌تر با پهپاد کشاورزی ایران ساخت